Effektives Lernen - Kočišová, Zuzana, 1956-
Kvalifikácia sa stáva dôležitým faktorom konkurencieschopnosti. Pre študentov to znamená efektívne a celoživotné vzdelávanie. V súčasnosti sú študenti konfrontovaní s veľkým množstvom informácií, často im však chýbajú pokyny, ako tieto informácie zmysluplne spracovať, zapamätať si ich a v prípade potreby ich vhodne použiť. V tomto článku je uvedených niekoľko metód na efektívnejšie získavanie poznatkov.