Corpus Analysis as a Method for Effective Acquirement of New Language Varieties in Business English Teaching - Kapráliková, Ivana, 1974-
Výhody korpusovej analýzy. Návrh projektu so zameraním najmä na rozvoj technickej a aktuálnej slovnej zásoby študentov obchodnej angličtiny analýzou autentických textov publikovaných na vybraných medzinárodných webových stránkach zameraných na nové trendy v podnikaní a ekonómii.