Medicínske drony uspěly. Co bude dál? - Hubička, Filip
Drony využívané v oblasti doručovania tovaru a pri kontrolách stavu zásob v skladoch. Projekty firmy Drone Services, Zipline, Uber a Amazon. Medicínske a urgentné zdravotnícke zásielky vo svete. Bezpilotné lietadlá využívané pri kontrole dopravných ciest, ropovodov a plynovodov v ťažko prístupnom teréne.