V blockchainu zvítězí pravidla a otevřenost - Novotný, Radek
Technológia blockchain v globálnych dodávateľských reťazcoch. Technológia Distributed Ledger Technology (DLT). Využitie DLT v rôznych oblastiach dodávateľských reťazcoch. Boj proti falzifikátom na trhu.