Automobilový priemysel na Slovensku - Kudlová, Zuzana, 1986-
Upriamenie pozornosti na problémy a vývoj vybraného odvetvia, ako je automobilový priemysel a jeho vplyv na HDP, nezamestnanosť. Podrobnejšia analýza týkajúca sa Slovenskej republiky.