Nakladanie so stavebným odpadom v rámci Slovenskej republiky - Andrejovský, Pavol, 1975-
Skúmanie vývoja drobného stavebného odpadu na Slovensku. Skúmanie aktuálnych trendov pri jeho nakladaní v zahraničí. Keďže ide o neoddeliteľnú súčasť komunálneho odpadu, je dôležité budovanie politík a kontrolných mechanizmov pri nakladaní s ním.