Výkonnostné rozdiely medzi podnikmi v domácom a zahraničnom vlastníctve - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Zameranie na analýzu výkonnostných rozdielov medzi podnikmi v domácom a zahraničnom vlastníctve. Posudzovanie takých ukazovateľov ako produktivita práce, mzdová úroveň, ziskovosť tržieb a finančná páka.