Cluster Analysis of EU Member States Based on Selected Aspects of Employment Quality in 2008 and 2016 - Horváthová, Miroslava
Skúmanie a analýza vybraných aspektov súvisiacich s kvalitou zamestnania v krajinách EÚ v rokoch 2008 a 2016. Preskúmanie príslušnej literatúry týkajúcej sa predmetnej témy. Vykonanie korelačnej analýzy, analýzy hlavných komponentov a analýzy zhlukov pomocou štatistického softvéra SAS Enterprise Guide 6.1.