Zdaňovanie nadnárodných spoločností - Manová, Eva, 1957-
Zdaňovanie nadnárodných korporácií z hľadiska troch hlavných kanálov, ktoré môžu nadnárodné spoločnosti použiť na presun ziskov z krajín s vysokými daňami.