Ukazovatele hodnotenia úrovne nákladov - Meheš, Marek
Problematika nákladov. Charakterizácia pojmu náklady z rôznych pohľadov. Tri najčastejšie využívané pomerové ukazovatele hodnotenia úrovne nákladov – nákladovosť, nákladová účinnosť a rentabilita nákladov.