Aplikácia vybraných tradičných ukazovateľov v kontexte merania výkonnosti podniku - Stašková, Slavomíra, 1989-
Problematika analýzy finančnej výkonnosti vybraného podnikateľského subjektu. Vymedzenie pojmu výkonnosť podniku. Charakteristika a spôsob výpočtu jednotlivých tradičných finančných ukazovateľov. Aplikácia zvolených tradičných finančných ukazovateľov na vybraný podnikateľský subjekt pôsobiaci vo výrobnej sfére na Slovensku, pričom obdobím skúmania je obdobie rokov 2013 až 2017.