Evaluation of Innovation Potential in Industrial Enterprise - Šefčíková, Denisa
Poukázanie na jednu z možných metodológií vhodných na hodnotenie inovačného potenciálu. Táto metodika je založená na použití niekoľkých štatistických metód, ako sú viacrozmerné priemery, korelačná a regresná analýza. Metodika sa uplatňuje na údaje veľkého zahraničného priemyselného podniku.