Metodyka badań naukowych pracy doktorskiej w ujęciu statystycznym - Czart, Paweł
Popis výskumnej metódy použitej pri písaní dizertačnej práce. Kvantitatívny výskum bol podrobený štatistickej analýze. Zameranie na mladých vedcov, ktorí čelia problému výberu metódy a čelia problému plánovania činností potrebných na efektívne riešenie úlohy výskumu.