Impact of Multinational Enterprises on Competition, Productivity and Trade Spillovers Across European Firms - Hanousek, Jan
Vplyv národných podnikov prostredníctvom priamych zahraničných investícií na domáce firmy v európskych hostiteľských ekonomikách v rokoch 2001 - 2013. Pozitívne a negatívne dopady. Úroveň hospodárskej súťaže a produktivity.