Evaluation of Strategic Business Performance - Kaselyová, Paulína, 1995-
Navrhnutie modelu merania a riadenia výkonnosti spoločnosti, ktorý obsahuje identifikáciu kľúčových faktorov výkonnosti vrátane príčinných súvislostí medzi nimi.