Digitálny marketing a jeho využitie v zdravotníctve - Lieskovská, Vanda, 1961-
Poskytovanie zdravotníckych služieb sa spája čoraz častejšie s alternatívou vytvárania intenzívnejších väzieb s pacientskou verejnosťou. Prostredníctvom využívania nástrojov efektívneho marketingu v digitálnych kanáloch sa usilujeme zvyšovať zákazníkom vnímanú hodnotu poskytovaných služieb. Online kanály ponúkajú široké možnosti na oslovenie pacientov a potenciálnych klientov zdravotníckych zariadení.