Crisis Management Tools and Their Use in Crisis Management in the Company - Lukáč, Jozef, 1991-
Opis toho, ako by správca konkurznej podstaty postupoval pri riešení krízy v spoločnosti. Všetky postupy musia byť v súlade s legislatívou na Slovensku.