Reducing Cartel´s Impact on Prices in the Auction Market - Michňová, Mária, 1996-
Teoretická analýza strategického správania kartelu na aukčnom trhu vo vybranom časovom rámci. Predplatiteľ používa mechanizmus aktualizácie na získavanie informácií z minulých aukcií. Z týchto informácií je možné vypočítať približnú cenu v budúcnosti.