<The> Impact of Ability-Enhancing HRM Practices on Perceived Individual Performance in IT Industry in Slovakia - Korauš, Antonín
Korelácia medzi postupmi HRM (Human Resource Management - riadenie ľudských zdrojov) zvyšujúcimi schopnosť a determinantami individuálneho výkonu. Výskum uskutočnený v priemysle IT (informačných technológií) v Slovenskej republike s cieľom porozumieť vzťahom medzi praxou HRM a individuálnym výkonom. Odkaz pre manažment ľudských zdrojov s cieľom ovplyvniť a riadiť výkonnosť zamestnancov so zameraním na vytvorenie konkurenčnej výhody organizácie.