Explaining Corporate Credit Default Rates with Sector Level Detail - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Modelovanie miery zlyhania podnikateľských úverov v štyroch hlavných ekonomických odvetviach pomocou kvázi panelových metód. Nvrhnutie použitia techník, ktoré umožňujú dlhodobé aj krátkodobé komponenty, pri zachovaní flexibilného jednotného rámca na zachytenie heterogenity naprieč hospodárskymi odvetviami.