Zlepšenie výrobného procesu v podniku - Bosák, Martin, 1967-
Strojársky priemysel na Slovensku predstavuje jeden z kľúčových pilierov slovenskej ekonomiky a je možné ho zaradiť k najnáročnejším priemyselným odvetviam, pretože sa vyznačuje širokým sortimentom výroby a rozptylom do mnohých závodov. Cieľom každého výrobného podniku je minimalizácia nákladov a maximalizácia zisku. Na optimalizáciu je potrebná podrobná analýza výrobného procesu a navrhnutie vhodných opatrení. Charakteristika výrobného procesu, operácie pri výrobe a zlepšenie výrobných procesov, ktoré boli detailne analyzované a porovnané so stanovenými časmi, ktoré robia výrobný proces efektívnym.