Quality of Life Regional Differences: Case of Self-Governing Regions of Slovakia - Oláh, Judit
Analýza vývoja parametrov kvality života pre každý samosprávny kraj Slovenska. Výpočet indexu kvality života pre jednotlivé regióny. Porovnanie odlišností v oblasti ekonomickej, sociálnej a ekonomickej.