Assessing the Job-Finding Probability of Older and Prime-Age Unemployed Workers - Flek, Vladislav
Rozdiely v perspektívach zamestnania medzi staršími a najvyššími vekovými skupinami nezamestnaných pracovníkov. Úvahy o makroekonomickej politike a politike trhu práce a výzvy spojené so starnutím populácie alebo s hrozbou vekovej sociálnej polarizácie. Rozdiely podľa veku v jednotlivých krajinách. Pravdepodobnosť hľadania zamestnania (u oboch vekových skupín) s rastúcou dobou nezamestnanosti.