Empirical Exploration of Customer Management Focus and Its Impact on Business Performance - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vplyv rôznych typov stratégie manažmentu zákazníkov na výkon podniku v 195 podnikoch zo siedmich priemyslených odvetí na Slovensku. Vplyv statégie koncetrovanej na IT, na dátové sklady a na integráciu.