Slovenský zákazník rád pokúša šťastie - Petrášová, Michaela
Spotrebiteľská súťaž ako významný nástroj komunikácie so zákazníkmi. Záujem slovenských spotrebiteľov o súťaže rastie bez ohľadu na jej formu. Organizátori majú široké možnosti, aký typ a akú formu zvoliť. Spôsob propagácie. Pravidlá úspešnej súťaže.