Výroba spadla, obchod sa drží
Pracovné ponuky po vypuknutí pandémie. Výsledky prieskumu zameraného na možnosti uplatnenia sa v rôznych sektoroch vo firmách na Slovensku. Vývoj ponuky pracovných portálov.