Vedia HR manažéri, čo ľudia chcú?
Prieskum prevencií zamestnancov po vypuknutí pandémie. Na prvé miesto sa dostala ochrana zdravia a istota práce. Personalisti budú musieť od základu prepracovať systém benefitov. Nárast práce z domu.