Inkluze v prostředí vysokých škol - Švamberk Šauerová, Markéta
Oblasti a nástroje podpory študentov so špecifickými vzdelávacími potrebami počas štúdia na vysokej škole. Služby poradenských centier vysokých škôl. Ukážka poradenských služieb konkrétneho poradenského centra - VŠTVS Palestra.