Selected Aspects of Smart City Concepts: Position of Bratislava - Baculáková, Kristína, 1988-
Vybrané aspekty konceptov inteligentného mesta. Hodnotenie pozície Bratislavy v dvoch indexoch. Skúmanie najväčších problémov, najmä dopravy a kvality ovzdušia. Identifikácia hlavných cieľov stratégie budúceho rozvoja mestskej dopravy.