Oprava základu dane podľa zákona o DPH a jej účtovanie - Jurišová, Anna
Postup pri oprave základu dane definuje §25 zákona č.222/2004 Z.z. (zákon o DPH). Postup platiteľa dane - odberateľa, ktorý si z prijatého plnenia odpočital daň a následne z dôvodu opravy základu dane opravuje odpočítanú daň, definuje §53 zákona o DPH.