Bankový sektor krízu ustojí, bude ho to ale niečo stáť
Správa o stave a vývoji finančného sektora za 2019 v SR. Pandémia ako hlavná téma pre NBS. Slovenský finančný sektor a možné riziká. Situácia v prípade úverov na bývanie. Vývoj úverovej aktivity v podnikovom sektore.