Analysis of the Proposed Changes in Insurance Regulation Insurance Guarantee Schemes in Solvency II and Their Possible Impact from the Point of View of Slovakia - Kamenárová, Mária
Súčasná situácia v regulácii Solventnosť II pre poisťovne v Európskej únii zavedenej v roku 2016. Popis navrhovaných legislatívnych zmien v oblasti poisťovníctva. Opatrenia a nástroje pre dlhodobé garancie. Systémy poistných záruk a opatrenia na makroúrovni. Odhad dopadu navrhovaných zmien pre trh na Slovensku s komparáciou k Českej republike a k EÚ.