Underwriting Risk Management - Krátka, Zuzana, 1968-
Charakterizácia a delenie poistného rizika a poistno-technického (upisovacieho) rizika. Poistné krytie rizika, poistiteľné a nepoistiteľné riziko. Riadenie upisovacích rizík v súlade s reguláciou Solventnosť II zavedenej v EÚ podľa jednotlivých kategórií rizík poistenia.