Mohou být strnulosti nominálních mezd problémem v situaci deflace způsobené hospodářským růstem? - Frömmel, Tomáš
Skúmanie či strnulosti nominálnych miezd môžu byť problémom v prípade deflácie spôsobenej rastom potencionálneho produktu (negatívne dopady na ekonomiku v prípade deflácie spôsobenej ekonomickým rastom). Preskúmanie Hayekovho návrhu stabilizácie nominálneho HDP, Friedmanovho návrhu na stabilizáciu cien výrobných faktorov.