Reinvestment and Insurance Decisions - Pinda, Ľudovít, 1958-
Zisťovanie potreby opätovnej investície a porovnanie, či by reinvestícia mala byť financovaná z poistenia, dlhu, alebo inými alternatívami. Výpočet trhovej hodnoty firmy za prítomnosti poistenia. Riešenie otázky reinvestície firmy, ktorá čerpá úver a svoje straty na konci periódy hradí buď z tohto úveru, alebo poistením.