K niektorým otázkam rozhodovania slovenských domácností - Kika, Marián
Rozhodovacie procesy v hospodáriacich domácnostiach na Slovensku. Domácnosť ako sociálne prostredie. Viac ako 500 slovenských domácností o niektorých aspektoch rozhodovania v ôsmych vybraných činnostiach v špecifickom prostredí domácnosti. Subjekty, okolnosti a limity podieľajúce sa na rozhodnovaní. Situácia na Slovensku a vo svete ovplyvnená ochorením COVID-19.