<The> Development of the Insurance Market in Slovakia after 1990 - Pastoráková, Erika, 1972-
Zhodnotenie vývoja poistného trhu na Slovensku prostredníctvom vybraných ukazovateľov s prihliadnutím na vývoj HDP za sledované obdobie 30 rokov. Kľúčové prvky rozvoja poistného trhu. Sledovanie nárastu poistného trhu a poistenosti podľa rokov spolu s rastúcou kúpnou silou, predikcia budúceho vývoja. Komparácia rastu životného a neživotného poistenia. Porovnanie poistného trhu na Slovensku k iným európskym krajinám.