Bezpečnosť v informatike - Dugas, Jaroslav, 1967-
Porovnanie najúčinnejších antivírusových programových vybavení, ktoré je môžné si v súčasnosti zaobstarať. Námetom na príspevok boli recenzie prezentované na internetových stránkach testado.sk a 5naj.sk.