Efektívne spôsoby a nové prístupy profesionálnych tlmočníkov k práci s jazykom - Strelinger, Ján, 1964-
Metódy osvojovania si pasívnych jazykov u profesionálnych tlmočníkov. Metódy na rozvoj pasívnych rečových zručností. Tlmočenie a jazykové kombinácie. Faktory pôsobiace pri osvojovaní jazyka.