Logistické odpady v koši nekončí - Toman, Pavel
Každý deň vzniká v logistických halách a skladoch veľké množstvo rôzneho odpadu. Najviac ho pochádza z obalového materiálu, ale nechýbajú medzi nimi ani nebezpečné látky. Firmy sa stavajú k svojmu odpadu čelom, triedia ho a odovzdávajú ho špecializovaným podnikom, ktoré sa snažia čo najväčšiu časť odpadu recyklovať.