R&D Spillover Effects: Impact of R&D Expenditure in the Business Sector on Innovation Activities - Furková, Andrea, 1975-
Priestorová analýza 220 európskych regiónov na základe zložiek RII 2019. Priestorové interakcie medzi európskymi regiónmi. Vplyv zmien v inovatívnych postupoch v konkrétnych regiónoch na počet patentových prihlášok.