Prichádza éra automatizácie potravinárskych skladov - Szmrecsányi, Tomáš
Procesy logistiky a riadenia materiálového toku sa nachádzajú uprostred éry digitálnej renesancie. WES systémy ako riešenie pre skladové procesy a zásobovanie. Výhody WES, opis logistického systému. Reálne skúsenosti firiem s automatizáciou skladov.