Assessing Key Business-related Indicators for Smart Cities case of Tbilisi City - Khakhishvili, Tamar
Identifikácia kľúčových obchodných ukazovateľov, ktoré merajú výkonnosť mesta Tbilisi smerom k dosiahnutiu riešení inteligentného mesta. Keďže na svete existujú stovky indikátorov inteligentných miest, príspevok sa zameriava iba na výskum podnikateľského prostredia. Pre porovnanie a stanovenie cieľov, ktoré má mesto Tbilisi dosiahnuť z hľadiska rozvoja podnikania, bolo na komparatívnu analýzu vybrané mesto Štokholm.