Implementation of the Condition of Individual Stability in the Cooperative Vehicle Routing Problem - Figurová, Dana
Modelovanie kooperatívnej hry (možnosť uzavrieť záväznú dohodu s ostatnými hráčmi, vzájomná spolupráca a prospech). Implementácia podmienky individuálnej stability (každý hráč v koalícii zlepší svoju situáciu v porovnaní s nespolupracujúcim správaním) do problému kooperácie vozidiel s homogénnym vozovým parkom. Porovnanie výsledkov dvoch situácií. V prvej sa vozidlá po doručení zákazníkom vrátia do pôvodného skladu, v druhej sa vozidlá po servise znovu naložia v inom ako pôvodnom sklade (ďalšia úspora nákladov).