What Is the Value of Growth Companies? A Methodical Approach to the Valuation of Growth Companies in the Biotechnology and Pharmaceutical Sector - Stros, Michael
Hodnota podniku rastúcich spoločností z hľadiska ich silných a slabých stránok v podnikaní. Strategická, technologická, organizačná, riadiaca a finančná zložka prístupu oceňovania. Hodnotiace kritéria a ich aplikácia v praktickej prípadovej štúdii biotechnologickej spoločnosti Biomarin. Porovnanie údajov o rastovej spoločnosti s aktuálnymi údajmi z prípadovej štúdie pomocou metodiky hodnotenia.