<The> Impact of Innovation on Economic Growth - Bérešová, Juliana, 1996-
Inovácie ako podstatná hnacia sila ekonomického pokroku, ktorý je prospešný pre zákazníkov, podniky a hospodárstvo ako celok. Sú rozhodujúce pre tvorbu hodnoty, zamestnanosť a majú zásadný význam pre udržanie dlhodobého ekonomického rastu. Prehľad rôznych prístupov a štúdií zaoberajúcich sa dopadom inovácií na ekonomický rast. Vplyv inovácií meraných výdavkami na výskum a vývoj na ekonomický rast v EÚ-27 (27 krajín Euróspkej únie) v období rokov 2008 - 2018.