Ekonomické dopady migrácie v EÚ - Lennerová, Ivana, 1979-
Problematika migrácie ako celospoločenský fenomén, ktorý má najmä teraz v čase novodobej globalizácie veľké dôsledky. Možné negatívne i pozitívne dopady migrácie na zdrojové krajiny a ich zhodnotenie.