Internacionalizace elektronické komerce: Čínský fenomén - Čuhlová, Renáta
Trendy a vývoj v prostredí online nakupovania. Globálna expanzia spoločností, ktoré sú lídrami v danom priemysle. Cezhraničné online nakupovanie - elektronický obchod v Číne Alibaba - jeho vývoj na rôznych čínskych trhoch a inovatívne riešenia.