Homeless People and Their Social Inclusion - Novotná, Jana
Skúmanie procesu sociálneho začleňovania bezdomovcov v Prahe a charakteristík politiky sociálnej inklúzie vo vzťahu k bezdomovcom. Uskutočnený kvantitatívny empirický výskum. Detailný popis problematiky.