Guarantee Approach in Non-Cooperative N-Players Game - Goga, Marián
Metodické problémy súvisiace s riešením hry nespolupracujúcich n-hráčov, ak každý hráč postupuje a volí stratégiu individuálne. Postup v hre bez spolupráce nevylučuje koordináciu a výmenu informácií medzi hráčmi, hráči môžu vzájomne konzultovať výber stratégií, avšak dohody nie sú záväzného charakteru a jej pravidlá neumožňujú tajnú dohodu medzi časťami hráčov bez účasti ostatných. Záručný prístup k riešeniu takejto hry, vysvetlenie dôležitých pojmov a ilustrácia riešenia na príklade.